Pepene galben, miere și Bombe de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pepene galben, miere și Bombe de migdale. O porție conține 466 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 92 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de zahăr, înghețată vanillan super premium, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cardamom congelat Bombe cu pepene verde-Centrul de pepene galben, Pepene galben și gelatină de miere, și Salată De Miere, Pepene Galben Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță de 1 litru, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se răcește siropul.
Pepene galben pur Cu 2 linguri de suc de lămâie într-un blender, apoi transferați într-un castron și amestecați 1 cană de sirop de zahăr. Pur și simplu miere de miere cu restul de 2 linguri de suc de lămâie în blenderul curățat, apoi transferați într-un alt castron și amestecați siropul de zahăr rămas. Răciți ambele amestecuri, acoperite, până la rece, aproximativ 2 ore.
Congelați sorbetele separat în aparatul de înghețată.
Transferați în recipiente etanșe și congelați până când sunt ferme, dar încă răspândite, aproximativ 30 de minute.
Ungeți ușor mucegaiul cu ulei vegetal și congelați mucegaiul 30 de minute. În timp ce mucegai frisoane, pune inghetata de vanilie în frigider 20 de minute să se înmoaie.
Pulsați migdalele într-un robot de bucătărie până la măcinat fin (nu măcinați până la o pastă).
Se amestecă migdalele, înghețata și extractul de migdale până se amestecă.
Răspândiți uniform pe părțile inferioare și superioare ale mucegaiului răcit. (Dacă înghețata începe să se topească, înghețați 10 minute.) Congelați înghețata până la fermitate, aproximativ 30 de minute.
Întindeți sorbetul de miere într-un strat uniform peste înghețată și congelați până când sorbetul este ferm, aproximativ 20 de minute. Umpleți centrul cu sorbet de pepene galben, apăsând ferm și top neted. Acoperiți matrița cu folie de plastic și congelați până se întărește, cel puțin 8 ore.
Pentru a servi, desfaceți mucegaiul și inversați bombe pe un platou de servire răcit. Udați un prosop de bucătărie cu apă fierbinte, stoarceți-l Rapid uscat și drapați peste tigaie 30 de secunde. Ridicați tigaia, apoi îndepărtați folia de plastic și puneți bombe la frigider 10 minute pentru a se înmuia.
* Sorbetele pot fi făcute cu 2 zile înainte de asamblarea bombe. Se înmoaie în frigider înainte de utilizare.* Bombe asamblate pot fi înghețate până la 3 zile.