Pepene Galben Gheață Pops
Honeydew pepene gheață Pops este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână grea, pepene galben și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Homemade Melona Bar (Pepene Galben Gheață Pops), Smoothie Cu Pepene Galben, și Smoothie Cu Pepene Galben.
Instrucțiuni
Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte.
Tăiați pepenele în bucăți de 1-1 / 2 inci.
Se pune într-un blender, se adaugă sarea și se amestecă la mare până se omogenizează, aproximativ 1 până la 2 minute.
Se toarnă prin strecurătoare și se lasă să stea până se scurge excesul de suc, aproximativ 5 minute. Aruncați excesul de suc sau rezervați pentru o altă utilizare.
Transferați pepenele scurs pur aproxume într-un castron mediu, adăugați zahărul și bateți până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați smântâna și bateți până se combină. Împărțiți amestecul între matrițele pop și congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore.