Pepene Galben Gelato
Pepene galben Gelato ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 625 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pepene galben, apă plată, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, Gelato Bar, și Gelato.
Instrucțiuni
Într-o mică cratiță grea, încălziți zahărul și apa, amestecând până când zahărul este dizolvat. Sirop rece.
Tăiați coaja din pepene galben și aruncați semințele.
Tăiați pepenele în bucăți și într-un robot de bucătărie pur și simplu suficient pentru a măsura 2 căni.
Transferați pur corkule într-un castron și amestecați siropul și sucul de lămâie. Se răcește amestecul de pepene galben până la rece și până la 1 zi.
Se amestecă albușul de ou și se congelează într-un aparat de înghețată.
Serviți imediat gelato sau transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări nu mai mult de 3 ore.