Pepe ' s Cafe Key Lime Pie
Pepe ' s Cafe Key Lime Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, scorțișoară măcinată, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 19%. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Pepe ' s Cafe Key Lime Pie, și 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Într-un castron mediu, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul și scorțișoara.
Stropiți cu untul topit și amestecați până se combină bine. Apăsați amestecul uniform pe partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Coaceți până se fixează și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet. Lăsați cuptorul pornit.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru bici sau într-un bol mare de amestecare cu un bici sau un mixer manual, bateți albușurile până când țin vârfuri rigide.
Într-un bol mare de amestecare, amestecați gălbenușurile de ou și laptele condensat îndulcit.
Adăugați sucul de lămâie și bateți până se combină. Îndoiți ușor aproximativ 1/3 din albușurile de ou pentru a ușura amestecul, apoi adăugați albușurile rămase și pliați până când sunt combinate uniform. Întindeți ușor amestecul în crusta pre-coaptă și coaceți până când este așezat în centru, aproximativ 20 de minute.
Se transferă într-o grătar pentru a se răci complet, apoi se dă la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire. Faceți înainte: plăcinta poate fi coaptă și păstrată, acoperită, la frigider, până la 3 zile.
Într-un castron mediu, combinați smântâna grea și zahărul și bateți până se formează vârfuri moi.
Tăiați plăcinta în felii și acoperiți fiecare cu o păpușă de frișcă.