Penne în sos de migdale
Penne în sos de migdale necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 3,48 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1245 de calorii, 90 g de proteine și 68 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și cumpărați mazăre mică, parmezan, smântână groasă și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 86%, ceea ce este excelent. Penne în sos de migdale, Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Penne Saporite „Il Frantoio”) și Penne în sos de roșii picant (Penne all'arrabbiata) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Într-un blender, combinați migdalele, supa de pui, uleiul de măsline și usturoiul. Amestecați până când amestecul este omogen.
Turnați amestecul într-o tigaie mare și dați focul la mediu. Aduceți amestecul la fiert și gătiți, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 3 până la 4 minute.
Adăugați puiul, mazărea, smântâna și coaja de lămâie. Gatiti, amestecand des pana cand puiul este incalzit, aproximativ 4 minute (amestecul va fi gros). Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust
Pune pastele fierte într-un castron de servire și adaugă 1/2 cană de parmezan. Se amestecă până când pastele sunt acoperite.
Adaugam amestecul de pui, branza ramasa si busuiocul. Se amestecă ingredientele, adăugând apa rezervată pentru paste, după cum este necesar, pentru a slăbi sosul. Asezonați cu sare și piper, după gust și serviți.