Penne Rigate cu pește-spadă fiert picant

Penne Rigate cu pește-spadă fiert picant
Penne Rigate cu pește-spadă fiert picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 530 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de hamsie, sare și piper, Penne rigate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Penne Rigate cu cârnați picant și dovlecei în sos de cremă de roșii, Penne Rigate Arrabiata, și Penne Rigate cu varză de Bruxelles și Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, acoperiți caperele cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se lasă să stea 20 de minute; scurgere.
3
Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și jalapeos și gătiți la foc moderat până când usturoiul este auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați hamsiile și gătiți, zdrobind, până se dizolvă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
6
Adăugați vinul alb și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
7
Adăugați roșiile și sucurile lor și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți penne până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgere.
10
Condimentează peștele cu sare și piper și adaugă în sos împreună cu caperele. Acoperiți și gătiți la foc mic, rotind o dată, până când peștele este doar gătit și poate fi fulgi în bucăți mari, umede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Transferați peștele pe o farfurie. Condimentează sosul de hamsii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sos De PeșteSos De Pește
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Adăugați penne în sos și fierbeți la foc mic timp de 1 minut, amestecând. Puneți pastele și sosul în boluri și acoperiți cu peștele-spadă în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
PennePenne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Se ornează cu busuioc și pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista