Penne Rigate cu pește-spadă fiert picant
Penne Rigate cu pește-spadă fiert picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 530 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de hamsie, sare și piper, Penne rigate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Penne Rigate cu cârnați picant și dovlecei în sos de cremă de roșii, Penne Rigate Arrabiata, și Penne Rigate cu varză de Bruxelles și Gorgonzola.
Instrucțiuni
Într-un castron, acoperiți caperele cu apă caldă.
Se lasă să stea 20 de minute; scurgere.
Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și jalapeos și gătiți la foc moderat până când usturoiul este auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați hamsiile și gătiți, zdrobind, până se dizolvă, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați vinul alb și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Adăugați roșiile și sucurile lor și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți penne până la al dente.
Condimentează peștele cu sare și piper și adaugă în sos împreună cu caperele. Acoperiți și gătiți la foc mic, rotind o dată, până când peștele este doar gătit și poate fi fulgi în bucăți mari, umede, aproximativ 8 minute.
Transferați peștele pe o farfurie. Condimentează sosul de hamsii cu sare și piper.
Adăugați penne în sos și fierbeți la foc mic timp de 1 minut, amestecând. Puneți pastele și sosul în boluri și acoperiți cu peștele-spadă în fulgi.
Se ornează cu busuioc și pătrunjel și se servește.