Penne La Cuptor Cu Trei Brânzeturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne la cuptor cu trei brânzeturi. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână un strop de sare, brânză de capră, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Patru Brânză Coapte Penne, Penne La Cuptor Cu Patru Brânzeturi, și Penne La Cuptor Cu Trei Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Scoateți carcasele din cârnați.
Adăugați cârnați în tigaie; gătiți 2 minute, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați ardeiul gras și următoarele 6 ingrediente (prin sare) în tigaie; saut 6 minute sau până când ardeiul gras este fraged. Se amestecă sosul de roșii. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați pastele în tigaie, aruncând ușor pentru a acoperi. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Se amestecă mozzarella și brânza de capră; se presară parmezan.
Coaceți la 350 timp de 7 minute sau până când se rumenesc cu bule și blat.
Notă de vin: mi se pare că pastele din grâu integral au adesea cel mai bun gust cu vinul roșu, ceea ce subliniază pământul pastelor consistente. Și, desigur, vinul roșu și cârnații sunt un chibrit făcut în cer. Încercați un roșu toscan: Villa Antinori Toscana. Este puțin mai bogat și mai plin decât Chianti; 2004 este $ Karen MacNeil