Penne din cereale integrale cu nuci, ceapă caramelizată și salată de Ricotta

Penne din cereale integrale cu nuci, ceapă caramelizată și salată de Ricotta
Penne din cereale integrale cu nuci, ceapă caramelizată și salată de Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 570 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,53 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, jumătăți de nucă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Kale Și Ricotta Salata Integrală Penne, Penne cu dovlecei la grătar, Ricotta Salata și mentă, și Ceapa caramelizata, spanac, ardei rosu prajit si Ricotta Salata Crostini.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mare, gătiți ceapa în 3 linguri. ulei de măsline cu zahăr și 2 lingurițe. sare, amestecând și întorcându-se des, până când ceapa începe să-și elibereze sucurile și să devină aurie, 10 până la 13 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa capătă o culoare caramel și devine destul de dulce, cu 35 până la 40 de minute mai mult. Dacă ceapa începe să se lipească de tigaie sau cărbune în timpul gătitului, reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Între timp, într-o tigaie mică (nu antiaderentă) la foc mediu-mic, prăjiți nucile, amestecând frecvent, până când sunt parfumate și aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
4
Turnați nucile într-o pungă de plastic cu fermoar și zdrobiți ușor cu un sucitor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Când ceapa este aproape gata, gătiți pastele în apă clocotită cu sare până se înmoaie până la mușcătură, 9 până la 12 minute sau conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1/2 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Aruncați ceapa caramelizată cu paste, nuci, ricotta salata, pătrunjel, apă de gătit rezervată, suc de lămâie, piper și restul de 2 linguri. ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista