Penne din cereale integrale cu nuci, ceapă caramelizată și salată de Ricotta
Penne din cereale integrale cu nuci, ceapă caramelizată și salată de Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 570 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,53 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, jumătăți de nucă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Kale Și Ricotta Salata Integrală Penne, Penne cu dovlecei la grătar, Ricotta Salata și mentă, și Ceapa caramelizata, spanac, ardei rosu prajit si Ricotta Salata Crostini.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mare, gătiți ceapa în 3 linguri. ulei de măsline cu zahăr și 2 lingurițe. sare, amestecând și întorcându-se des, până când ceapa începe să-și elibereze sucurile și să devină aurie, 10 până la 13 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa capătă o culoare caramel și devine destul de dulce, cu 35 până la 40 de minute mai mult. Dacă ceapa începe să se lipească de tigaie sau cărbune în timpul gătitului, reduceți căldura.
Între timp, într-o tigaie mică (nu antiaderentă) la foc mediu-mic, prăjiți nucile, amestecând frecvent, până când sunt parfumate și aurii, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Turnați nucile într-o pungă de plastic cu fermoar și zdrobiți ușor cu un sucitor. Pune deoparte.
Când ceapa este aproape gata, gătiți pastele în apă clocotită cu sare până se înmoaie până la mușcătură, 9 până la 12 minute sau conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1/2 cană de apă de gătit.
Aruncați ceapa caramelizată cu paste, nuci, ricotta salata, pătrunjel, apă de gătit rezervată, suc de lămâie, piper și restul de 2 linguri. ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare.