Penne De Legume
Penne de legume durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, roșii înăbușite, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Penne De Legume Prăjite, Penne De Legume Proaspete, și Carne de vită și legume Penne caserola.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, sotati morcovii în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, fasolea, busuiocul și oregano; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până când legumele sunt fragede.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Scurgeți pastele; se amestecă în amestecul de legume.