Penne cu sos de mango Chile
Penne cu sos de mango Chile este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 465 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Un amestec de ulei vegetal, paste penne, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Santa Fe Penne Primavera cu sos de cremă de chimen-Ancho Chile, Somon cu sos de Chile-Mango prăjit, și Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Penne Saporite "Il Frantoio") pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste penne și gătiți timp de 9 până la 13 minute sau până la al dente; se scurge.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați mango, ceapă roșie și piper chile. Gatiti aproximativ 5 minute, pana cand ceapa este frageda.
Se amestecă în roșii și vin. Amestecați frunza de dafin, cuișoarele și bățul de scorțișoară. Gatiti, amestecand ocazional, timp de aproximativ 10 minute.
Îndepărtați frunza de dafin, cuișoarele și bățul de scorțișoară din amestecul de mango. Se condimentează cu sare.
Se amestecă în miere și oțet de vin roșu.
Serviți peste pastele fierte cu cilantro și măsline.