Penne cu somon, rucola și arpagic
Penne cu somon, rucola și arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.49 pe portie. O porție conține 495 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rucola, nuci de pin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Penne cu smântână, somon afumat și arpagic, Tartă de foietaj cu usturoi și arpagic cu brânză de capră și Pesto cu rucola, pepene verde și căpșuni-burniță balsamică, și Chowder de somon cu arpagic.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi somonul.
Adăugați frunza de dafin și fierbeți până când sunt fierte, 8 până la 10 minute; scoateți și fulgi. Între timp, gătiți penne conform instrucțiunilor pachetului. Într-o tigaie mare, prăjiți nucile de pin la foc mic până devin aurii, 3 minute; scoateți din tigaie. În aceeași tigaie, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați penne, somon, suc de lămâie și sare kosher și gătiți până se încălzește, 2 minute. Se amestecă rucola și arpagicul proaspăt.