Penne cu Salsa Verde, Mozzarella și roșii Cherry

Penne cu Salsa Verde, Mozzarella și roșii Cherry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 779 calorii, 31g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de sare, capere, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Paste Penne cu sos Pesto, Mozzarellan proaspăt și roșii Cherry, Penne Cu Roșii, Vinete Și Mozzarella, și Penne Cu Roșii, Soppressatan Și Mozzarella Tăiată Cubulețe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați pătrunjelul, usturoiul zdrobit, caperele și pasta de hamsie cu uleiul de măsline, oțetul de vin și sarea și piperul.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți rigatul penne până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Într-un castron mare, aruncați pastele cu amestecul de pătrunjel, mozzarella și roșiile.
Mozzarella proaspătă: mozzarella proaspătă este o brânză moale, albă formată într-o bilă, care este de obicei ambalată cu apă în căzi de plastic pentru a o menține umedă. Brânza are un gust ușor, lăptos, care se combină bine cu alte arome mai puternice și se topește până la o textură plăcută. Devine din ce în ce mai Disponibil în magazinele alimentare; am văzut marca Poly-o în multe locații.
Scurgeți brânza înainte de utilizare.
Tăiați mozzarella în cuburi primul lucru și lăsați-o să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți restul rețetei. În acest fel, mozzarella se va topi mai repede.
Recomandare de vin: căutați un vin alb care să se potrivească bine cu sarea caperelor și a pastei de hamsie și aciditatea roșiilor. Unul din sudul Franței, cum ar fi un ugni blanc din Ctes de Gascogne, va face bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Drappier Brut Nature Andrixt și Michel Pinot Noir zero dozaj cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Drappier Brut Nature Și Michel Pinot Noir Dozaj Zero]()
Drappier Brut Nature Și Michel Pinot Noir Dozaj Zero
Pentru iubitorii de senzații pure, am creat un 100% Pinot Noir cuv aproximativ fără dozare. Conține doar zahărul rezidual natural al vinului la mai puțin de 2g pe sticlă. În plus, utilizarea unui minim absolut de sulf conferă vinului libertatea de a se exprima în totalitate. Pe nas există fructe clare și în același timp coapte. La gust este vertical și pur, cu finețe și prospețime abundente.Culoare auriu Vermilion. Nas de struguri negri proaspăt presați, de fructe roșii, albe și citrice. Gust amplu cu carne de piersică de vie și buchet de ierburi aromate. Mici note picante în finisaj. O șampanie fină, bine tricotată, de mare puritate.Ideal ca aperitiv. Acompaniamentul perfect pentru fructe de mare, sashimi sau chiar brânză moale de capră.