Penne cu ragu de curcan
Rețeta de Penne cu ragu de curcan poate fi preparată în aproximativ 35 de minute . O porție conține 514 calorii , 27 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,71 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 4 persoane. Mergeți la magazin și cumpărați roșii din conservă, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una ar spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Foodnetwork. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Penne Con Funghi E Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete) , ragu bolognese de curcan cu Pappardelle și tortellini cu brânză și ragu de cârnați .
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați prazul, usturoiul și carnea de curcan și gătiți, amestecând, până când curcanul se rumenește ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, 2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare și piper. Măriți focul la maxim, aduceți sosul la fierbere și gătiți 5 minute. Reduceți focul la mediu, adăugați jumătate din busuioc și coaja de parmezan și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți-le conform instrucțiunilor de pe etichetă. Păstrați 1/2 cană din apa de fierbere, apoi scurgeți pastele. Încorporați în sos amestecul de brânză, busuiocul rămas și 2 linguri de brânză.
Adăugați pastele și amestecați pentru a le acoperi, adăugând, dacă este nevoie, puțin din apa din care ați pus paste la loc pentru a le subția.
Îndepărtați coaja de parmezan și condimentați cu sare și piper.
Împărțiți pastele în boluri. Presărați deasupra cu lingura de brânză rămasă și mai mult busuioc.
Fotografie de Antonis Achilleos