Rețeta de Penne cu ragu de curcan poate fi preparată în aproximativ 35 de minute . O porție conține 514 calorii , 27 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,71 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 4 persoane. Mergeți la magazin și cumpărați roșii din conservă, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una ar spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Foodnetwork. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Penne Con Funghi E Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete) , ragu bolognese de curcan cu Pappardelle și tortellini cu brânză și ragu de cârnați .
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați prazul, usturoiul și carnea de curcan și gătiți, amestecând, până când curcanul se rumenește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați roșiile, 2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare și piper. Măriți focul la maxim, aduceți sosul la fierbere și gătiți 5 minute. Reduceți focul la mediu, adăugați jumătate din busuioc și coaja de parmezan și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți-le conform instrucțiunilor de pe etichetă. Păstrați 1/2 cană din apa de fierbere, apoi scurgeți pastele. Încorporați în sos amestecul de brânză, busuiocul rămas și 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați pastele și amestecați pentru a le acoperi, adăugând, dacă este nevoie, puțin din apa din care ați pus paste la loc pentru a le subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Îndepărtați coaja de parmezan și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Împărțiți pastele în boluri. Presărați deasupra cu lingura de brânză rămasă și mai mult busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat