Penne cu ragu de curcan

Penne cu ragu de curcan
Rețeta de Penne cu ragu de curcan poate fi preparată în aproximativ 35 de minute . O porție conține 514 calorii , 27 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,71 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 4 persoane. Mergeți la magazin și cumpărați roșii din conservă, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una ar spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Foodnetwork. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Penne Con Funghi E Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete) , ragu bolognese de curcan cu Pappardelle și tortellini cu brânză și ragu de cârnați .

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați prazul, usturoiul și carnea de curcan și gătiți, amestecând, până când curcanul se rumenește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați roșiile, 2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare și piper. Măriți focul la maxim, aduceți sosul la fierbere și gătiți 5 minute. Reduceți focul la mediu, adăugați jumătate din busuioc și coaja de parmezan și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți-le conform instrucțiunilor de pe etichetă. Păstrați 1/2 cană din apa de fierbere, apoi scurgeți pastele. Încorporați în sos amestecul de brânză, busuiocul rămas și 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați pastele și amestecați pentru a le acoperi, adăugând, dacă este nevoie, puțin din apa din care ați pus paste la loc pentru a le subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Îndepărtați coaja de parmezan și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Împărțiți pastele în boluri. Presărați deasupra cu lingura de brânză rămasă și mai mult busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista