Penne cu pui, fasole verde și unt de caju
Penne cu pui, fasole verde și unt de caju ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 743 calorii. Un amestec de sare, caju prăjit, penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați Salată de pui-Penne cu fasole verde, Miere Fasole Verde Caju, și Fasole verde de caju și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați caju și untul într-un robot de bucătărie. Pulse la o pastă netedă. Sau, tocați fin caju și combinați-le cu untul.
Într-o tigaie medie antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentează pieptul de pui cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper și adaugă-le în tigaie. Gatiti pana se rumeneste si tocmai terminati, 4-5 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l să se odihnească 5 minute.
Într-o oală mare de fierbere, apă sărată gatiti penne până la făcut doar, aproximativ 13 minute.
Adăugați fasolea în ultimele 5 minute de gătit.
Scurgeți pastele și fasolea și aruncați cu untul de caju, puiul și restul de 1/2 lingurițe de sare și piper.
Alte unturi de nuci: caju gust delicios în acest fel de mâncare, dar ai putea folosi cu adevărat orice fel de nuci, sărate sau nesărate, pe care le ai la îndemână. Altele pe care le puteți avea la îndemână care ar funcționa: migdale alune alune nuci pecan fistic nuci
Recomandare de vin: un vin alb bogat, de exemplu un chardonnay din California sau Australia, va merge deosebit de bine cu bogăția de caju și unt.