Penne cu Pancetta și sos de roșii
Penne cu sos de Pancettan și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,35 USD pe porție. O porție conține 737 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii mici în suc, pancetta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccini cu sos de Pancettan și cremă de roșii, Penne cu sos de ciuperci-roșii-cremă, și Penne Cu Sos Picant De Cremă De Roșii Vodka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pancetta in tigaie mare la foc mediu-mic pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați ulei de măsline și usturoi la pancetta dripping și saut de 30 de secunde.
Adăugați roșiile cu sucuri, vin și smântână. Aduceți sosul la fiert; reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul este ușor redus, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1/2 cană de busuioc. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Între timp, gătiți pastele într-o oală cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca.
Scurgeți pastele și împărțiți-le în 4 farfurii. Puneți sosul peste paste.
Presărați pastele cu pancetta și restul de 1/4 cană de busuioc și serviți.