Penne cu lămâie și legume rădăcinoase

Penne cu lămâie și legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 443 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de tulpini de țelină, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este super. Încercați Penne cu lămâie și legume rădăcinoase, Penne Cu Lămâie Și Legume Rădăcinoase, și Pui de lămâie-ghimbir cu legume rădăcinoase prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește uleiul de măsline extra-virgin în nonstickskillet mare la foc mediu.
Adăugați legume rădăcinoase sortate; se presară sare șipiper. Saut 9 minute. Folosind usturoipresa, stoarce în usturoi.
Adăugați țelină feliatătulpini. Saut legume cu 1 minut mai mult.
Adăugați 1 cană de apă. Acoperiți și fierbeți până lalegumele sunt fragede, amestecând ocazional,12 până la 15 minute.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere cu apă sărată până când este doar fragedă, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Adăugați paste la legume în tigaie.
Adăugați 3/4 cană de lichid de gătit rezervat, parmezan ras fin, coajă de lămâie rasă fin, nucșoară măcinată și 4 linguri de frunze de țelină tocate. Tossuntil încălzit și straturi de sos paste, adăugând mai mult lichid de gătit dacă pastele sunt uscate, aproximativ 2 minute. Condimentați pastele după gust cusare și piper.
Transferați pastele în boluri; se presară cu restul de 2 lingurifrunze de țelină tocate.