Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Penne cu legume mixte la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 105 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, roșii de struguri, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Legume Mixte La Grătar, Penne Herbed cu legume simple la grătar, și Legume Mixte Dijon La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiti penne într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente, așa cum direcționează eticheta pachetului. Rezervați 1/2 cană apă de gătit pentru paste, apoi scurgeți pastele și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Penne
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Combinați legumele la grătar, măslinele, roșiile, busuiocul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și uleiul. Condimentează cu sare și piper. Aruncați legumele cu paste în oală, adăugând suficientă apă pentru a crea un sos subțire. Împărțiți între 4 farfurii, acoperiți cu busuioc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Legume
Tomate
Măsline
Busuioc
Paste
Sos
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura