Penne cu anghinare: Penne ai Carciofi

Penne cu anghinare: Penne ai Carciofi
Penne cu anghinare: Penne ai Carciofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 718 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vin, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare sunt Penne cu inimi de anghinare (Penne al carciofi), Penne cu pui și anghinare, și Penne cu sparanghel și anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic și adăugați ceapa și pancetta, amestecând până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în tigaie, amestecați pentru a se amesteca bine, acoperiți și lăsați să fiarbă încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Aduceți 3 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Condimentați anghinarea cu sare, apoi adăugați vinul la anghinare, puțin câte puțin, adăugând mai multe odată ce vinul se evaporă. Odată ce vinul se evaporă, adăugați apă clocotită pentru a acoperi doar legumele, acoperiți și gătiți timp de 30 de minute, până când anghinarea a absorbit complet apa și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați penne și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, până când este fraged, dar al dente. În timp ce pastele se gătesc, readuceți anghinarea la foc mic. Bateți ouăle într-un castron mic și apoi bateți în brânza rasă. Odată ce anghinarea este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și amestecați încet amestecul de ouă în anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
PennePenne
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scurgeți pastele și aruncați cu amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista