Peniță de cacao, ciocolată și Dacquoise citrice

Peniță de cacao, ciocolată și Dacquoise citrice
Penita de cacao, ciocolata si Dacquoise citrice ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 386 calorii. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, ulei de canolan, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Peniță de cacao, ciocolată și Dacquoise citrice, Ciocolata-Espresso Dacquoise, și Dacquoise De Ciocolată Albă Congelată Și Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de linii de fund din două pansamente de tort cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 1 1/2 inci cu hârtie de pergament; pulverizați pergamentul cu spray nonstickspray. Cerneti zaharul pudra si amidonul de porumbîn castron mediu; bateți în cocoaniburi măcinate și 1/2 linguriță sare grosieră. Bateți ouăle și crema de tartru într-un castron marepână la gros și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sare GrosierăSare Grosieră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugând 1 lingurăzahăr la un moment dat, bate până la rigid, dar nu uscat.Îndoiți amestecul de nucă de cacao. Împărțiți meringueîntre tigăi pregătite, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
3
Coaceți bezea 1 oră. Opriți căldura.Ținând ușa cuptorului închisă, lăsați bezeaua în cuptor peste noapte să se usuce (bezeaua se va înmuia ușor).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 325 & Deg; F. Linia de jos a tăvii de tort cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 2 inci cu hârtie pergament; spray parchmentwith spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați 1/4 cană de zahărși următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu;bateți pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți 1/3 cană de ulei, gălbenușuri de ou și 2 linguri de apă într-un castron mare pentru a amesteca.Se amestecă ingredientele uscate. Bateți albușurile de ouîntr-un alt castron mediu până când vârfurile Moise formează. Adăugați treptat 1/4 cană rămasăzahăr, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Transferați bateriaîn tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți tortul până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 25 de minute.Se răcește în tigaie 15 minute. Întoarceți prăjiturarack; îndepărtați pergamentul. Rece completely.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Folie Wrapin; a se păstra la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Beatjust până când amestecul deține vârfuri moi (nu overbeat sau amestecul se va coagula). Acoperiți șise răcește cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Puneți ciocolata în marecuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați crema heavywhipping, 3 linguri de apă, pudră de cacao neîndulcită și sirop de porumb ușor într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
CremăCremă
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă la foc mediu până se amestecă șidoar începe să fiarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă amestecul pesteciocolata tocata; se lasa sa stea 1 minut,apoi se amesteca pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Bateți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Lăsați să stea până când este suficient de gros pentru a se răspândi,15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Așezați 1 bezea pe platou, plat lateral; întindeți 1/2 cană glazură peste. Refrigeratpână când ciocolata este fixată ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Întindeți jumătate de cremă de mascarpone (aproximativ 1 1/2 căni) peste ciocolată răcită.La frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
9
Așezați stratul de tort pe suprafața de lucru; se întinde cu 1/2 cană de armaladă, apoi rămâne mascarponecream. Așezați cu grijă stratul de tort în partea de susmeringue pe platou. Tort de top asamblatcu a doua bezea, cu partea plată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Spread1 / 3 de glazura peste partea de sus și părți de tort inthin chiar strat. Se dă la frigider până la acoperireseturi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Încălziți glazura rămasă în cuptorul cu microunde doarpână se toarnă, dar nu fierbinte, 5 până la 10 secunde.Se toarnă cu grijă glazura peste tort, răspândindpentru a acoperi uniform. Chill tort până când glazura seturi, atleast 1 oră. Faceți înainte: tortul poate fi făcut3 zile înainte. Acoperiți cu cupola de tort șipăstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
12
Tăiați tortul rece în pene.
13
Serveștecu segmente portocalii de sânge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
14
* Bucăți de boabe de cacao prăjite în coajă; disponibil la multe magazine de alimente de specialitate și de la chocosphere.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Pudră De CacaoPudră De Cacao
15
** O cremă de brânză italiană; vândut la multesupermarketuri și la piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista