Pene mexicane de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene mexicane de cartofi. Această rețetă servește 1. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 724 calorii. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coacerea cartofului, pudră ușoară de ardei iute, brânză și cățel de usturoi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jo Jo Pene De Cartofi, Pene De Cartofi, și Jo Jo Pene De Cartofi.
Instrucțiuni
Tăiați cartoful în 4 pene.
Se presară cu pudră ușoară de ardei iute și cuptorul cu microunde la mare timp de aproximativ 5 minute până la fiert. Între timp, amestecați impulsurile amestecate cu mai multă pudră de condimente și cățelul de usturoi, apoi încălziți cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute. Lingurați cartofii și serviți cu brânză moale cu conținut scăzut de grăsimi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.