Pene Iceberg cu sos de brânză albastră
Pene Iceberg cu sos de brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 351 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.96 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, maioneză, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pene de Iceberg cu sos de brânză albastră de lapte, Pene de salată Iceberg cu sos de brânză albastră, și Cina în seara asta: pene de Iceberg Blue Smoke cu pansament Roquefort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, folosind spatele unei furculițe, zdrobiți ușor Roquefortul cu smântâna și maioneza. Se amestecă sucul de lămâie, ceapa verde, cimbru, coaja de lămâie și 2 lingurițe de pătrunjel tocat. Condimentați pansamentul cu brânză albastră cu sare și piper.
Puneți pene de salată pe un platou. Puneți o cantitate generoasă de pansament cu brânză albastră peste fiecare pană de salată. Se acoperă cu ridichile feliate și restul de 1 lingură de pătrunjel tocat.