Pene De Porumb

Pene De Porumb
Reteta Cornbread pene ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă face 8 porții cu 273 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, margarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pene de porumb, Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), și Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 400 F. vas de grăsime împărțit scone tigaie cu scurtare. Faceți amestecuri de brioșe conform instrucțiunilor pe pungă, folosind lapte, margarină și ouă. Se amestecă ceapa. Lingurați uniform în fiecare pană de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MargarinăMargarină
CeapăCeapă
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 15 până la 17 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca beciurile de stepă Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista