Pene De Pita Cu Lămâie-Usturoi
Pene de lămâie-usturoi Pita este un vegetarian rețetă cu 32 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 13 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, rondele de pâine pita, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Încercați Salată de homar cu pene de Pita cu lămâie-usturoi, Pita de pui cu usturoi și lămâie, și Pene De Pita De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul și usturoiul într-o cratiță mică; se încălzește la foc mic până se topește untul. Se amestecă coaja de lămâie.
Tăiați fiecare pita în jumătate pentru a forma 4 runde subțiri.
Periați ambele părți ale fiecărei runde cu amestec de unt.
Tăiați fiecare rundă în 8 pene.
Așezați pene de pita într-un singur strat pe o foaie mare de copt; se presară sare.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când panele de pita sunt crocante și ușor rumenite. Se lasă deoparte să se răcească.
Shortcut Savvy: pregătiți chipsurile de pita cu câteva zile în avans și depozitați într-un recipient etanș. Dacă este stors pentru timp, cumpărați chipsuri de pita cumpărate din magazin sau biscuiți de apă.