Pene De Cartofi Prăjiți

Pene De Cartofi Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi prăjiți. O porție conține 364 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 2 și costă 78 de cenți pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi roșii, pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pene De Cartofi Prăjiți, Pene De Cartofi Prăjiți, și Pene De Cartofi Dulci Prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Introduceți o tavă cu foi cu ramă în cuptor și preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Feliați fiecare cartof în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
3
Adăugați pene de cartofi într-o oală cu apă sărată rece. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt abia fragede, dar un cuțit poate fi împins cu doar o ușoară rezistență, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
4
Scurgeți cartofii și adăugați într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
5
Stropiți cartofii cu ulei de măsline și aruncați cu condimente pentru grătar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
6
Scoateți cu grijă tava fierbinte din cuptor și adăugați rapid cartofii condimentați. Vrei ca tigaia să rămână cât mai fierbinte posibil. Acest lucru va ajuta la crocarea cartofilor în timp ce se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Așezați tigaia înapoi în cuptor și prăjiți până când sunt aurii și crocante, 20 până la 25 de minute, răsturnând 1/2 drum prin timpul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Scoateți din cuptor și aruncați cu ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista