Pene De Cartofi Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi prăjiți. O porție conține 364 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 2 și costă 78 de cenți pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi roșii, pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pene De Cartofi Prăjiți, Pene De Cartofi Prăjiți, și Pene De Cartofi Dulci Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți o tavă cu foi cu ramă în cuptor și preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Feliați fiecare cartof în 6 pene.
Adăugați pene de cartofi într-o oală cu apă sărată rece. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt abia fragede, dar un cuțit poate fi împins cu doar o ușoară rezistență, aproximativ 6 minute.
Scurgeți cartofii și adăugați într-un bol mare de amestecare.
Stropiți cartofii cu ulei de măsline și aruncați cu condimente pentru grătar, sare și piper.
Scoateți cu grijă tava fierbinte din cuptor și adăugați rapid cartofii condimentați. Vrei ca tigaia să rămână cât mai fierbinte posibil. Acest lucru va ajuta la crocarea cartofilor în timp ce se prăjesc.
Așezați tigaia înapoi în cuptor și prăjiți până când sunt aurii și crocante, 20 până la 25 de minute, răsturnând 1/2 drum prin timpul de gătit.
Scoateți din cuptor și aruncați cu ierburi proaspete.