Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză de boia afumată

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură întreagă de 30? Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză de boia afumată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână boia, sare și piper kosher, o mână de frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză de boia afumată, Salată de friptură de flanc la grătar cu sos de boia afumată, și Maioneză De Boia Afumată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un grătar cu cărbune sau gaz la foc mare.
Ungeți panele de cartofi cu ulei, presărați sare și piper și grătiți până când sunt carbonizate frumos și fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
În timp ce cartofii se prăjesc, amestecați maioneza, muștarul, oțetul de sherry și sucul de lămâie la grătar.
Bateți uleiul de măsline. Condimentează cu sare și o cantitate generoasă de piper.
Trageți cartofii de pe grătar într-un platou și praf cu boia afumată.
Stropiți sosul peste cartofii calzi și împrăștiați pătrunjelul deasupra.;