Pene de cartofi la grătar cu ierburi proaspete și unt
Pene de cartofi la grătar cu ierburi proaspete și unt este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 82 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pene de cartofi dulci la grătar cu unt de arțar, Salată de cartofi sudici cu ierburi proaspete, și Salată de cartofi cu ierburi proaspete și lămâie.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu (350 până la 232°).
Într-un castron mediu combinați uleiul, sarea și piperul.
Adăugați pene de cartofi în castron și aruncați pentru a acoperi uniform.
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți cartofii la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când sunt maronii aurii și destul de fragede, 8 până la 10 minute, întorcându-se ocazional.
Transferați cartofii înapoi în vasul mediu.
Într-un castron mic amestecați untul și muștarul.
Adăugați ierburile și amestecați pentru a acoperi uniform cartofii.