Pene de cartofi dulci cu maioneză de var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi dulci cu maioneză de tei. O porție conține 334 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, sare kosher, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pene de cartofi dulci cu Mayo Chili, Pene de cartofi dulci cu miere de var, și Felii De Cartofi Dulci Chili-Lime La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. aruncați cartofii dulci și uleiul pe o foaie mare de coacere căptușită cu folie; condimentați cu sare și piper.
Se prăjește, se întoarce o dată, până se rumenescși clare, 25-30 de minute.
Între timp, bateți maioneza,coaja de tei și sucul într-un castron mic.
Se condimentează cartofii prăjiți cu sare, se acoperă cu coriandru și se servește cu maioneză de var pentru scufundare.