Pene de cartofi dulci cu maioneză de var

Pene de cartofi dulci cu maioneză de var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi dulci cu maioneză de tei. O porție conține 334 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, sare kosher, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pene de cartofi dulci cu Mayo Chili, Pene de cartofi dulci cu miere de var, și Felii De Cartofi Dulci Chili-Lime La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. aruncați cartofii dulci și uleiul pe o foaie mare de coacere căptușită cu folie; condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se prăjește, se întoarce o dată, până se rumenescși clare, 25-30 de minute.
3
Între timp, bateți maioneza,coaja de tei și sucul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se condimentează cartofii prăjiți cu sare, se acoperă cu coriandru și se servește cu maioneză de var pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
VarVar
MaionezăMaioneză
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista