Pecan Umplutură De Caise

Pecan Umplutură De Caise
Umplutura de caise Pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 139 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 65 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de pecan, caise, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 25%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Umplutură De Caise Cu Ierburi, Orice-friptură de caise și umplutură de pecan, și Biscuiți Pecan de caise cu unt de miere de caise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Ungeți un vas de copt de 11x14 inch și puneți-l deoparte pentru a coace umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați bucățile de pâine cu aluat pe o foaie de copt. Prăjiți pâinea în cuptorul preîncălzit până când este crocantă și uscată, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți din cuptor pentru a se răci. Creșteți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și țelina; gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă herbes de Provence și se freacă salvie, apoi se amestecă caisele. Opriți focul și lăsați amestecul să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Frecat SalvieFrecat Salvie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Aruncați pâinea prăjită și nucile pecan împreună într-un castron mare. Se amestecă amestecul de țelină, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă în bulionul de pui, câte o cană pe rând. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Transferați umplutura în vasul de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul se rumeneste, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista