Pecan Plăcintă Înghețată

Pecan Plăcintă Înghețată
Pecan plăcintă înghețată ar putea fi doar fără gluten și vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 14. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, gălbenușuri de ou, sirop de porumb cu zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti înghețata, combinați 4 căni de lapte și 1 cană jumătate și jumătate într-o cratiță mare și grea; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați zahărul granulat și 4 gălbenușuri de ou; bateți cu un mixer la viteză mare până când este gros și palid. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu-mic 2 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc.
4
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață. Se răcește complet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Turnați amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați siropul de porumb, zahărul brun, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie și grea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
Combinați 1 cană jumătate și jumătate, 1/2 cană lapte și 2 gălbenușuri de ou, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
8
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de zahăr; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Puneți tigaia la foc mic; gatiti 12 minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se ia de pe foc; se amestecă nuci pecan, unt și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
11
Transferați umplutura într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Așezați folie de plastic direct peste umplutură; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
13
Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; pliați ușor umplutura în înghețată. Acoperiți și congelați 1 oră sau până când înghețata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
14
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Pentru a pregăti garnitura, așezați aluatul pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Tăiați 14 stele cu un tăietor de prăjituri în formă de stea (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
17
Așezați stele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
18
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Serviți cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista