Pecan Plăcintă Înghețată

Pecan plăcintă înghețată ar putea fi doar fără gluten și vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 14. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, gălbenușuri de ou, sirop de porumb cu zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti înghețata, combinați 4 căni de lapte și 1 cană jumătate și jumătate într-o cratiță mare și grea; aduceți la fierbere.
Combinați zahărul granulat și 4 gălbenușuri de ou; bateți cu un mixer la viteză mare până când este gros și palid. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu-mic 2 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand continuu cu un tel.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață. Se răcește complet, amestecând ocazional.
Turnați amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Pentru a pregăti umplutura, combinați siropul de porumb, zahărul brun, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie și grea, amestecând bine cu un tel.
Combinați 1 cană jumătate și jumătate, 1/2 cană lapte și 2 gălbenușuri de ou, amestecând bine.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de zahăr; se amestecă bine cu un tel.
Puneți tigaia la foc mic; gatiti 12 minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă nuci pecan, unt și vanilie.
Transferați umplutura într-un castron.
Așezați folie de plastic direct peste umplutură; rece.
Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; pliați ușor umplutura în înghețată. Acoperiți și congelați 1 oră sau până când înghețata este fermă.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti garnitura, așezați aluatul pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru.
Tăiați 14 stele cu un tăietor de prăjituri în formă de stea (1 inch).
Așezați stele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Serviți cu înghețată, dacă doriți.