Dacă aveți aproximativ 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, Pecan Apple Kringle ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, lapte cald, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Încearcă Pecan Kringle Sticks, Arțar Pecan Daneză Kringle, și Apple Cinnamon Kringle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă amestecul de drojdie, laptele și gălbenușul de ou; bateți până se omogenizează (aluatul va fi foarte moale). Nu frământați. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Drojdie
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată; împărțiți în jumătate. Dați la frigider o porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
3
Rolați porțiunea rămasă într-un 18-in. x 6 inch. dreptunghi. Într-un castron mic, bateți albușul de ou până se formează vârfuri rigide; periați jumătate în centrul dreptunghiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați ingredientele de umplere; presărați jumătate peste albușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
5
Îndoiți laturile lungi ale aluatului peste umplutură, suprapunându-se cu 1-1/2 in.; prindeți cusătura pentru a sigila. Așezați cu grijă cusătura în jos pe o foaie de copt negrasă. Formați-vă într-o potcoavă; prindeți capetele pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas, albușul de ou și umplutura. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți la 400 de euro timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 15 minute înainte de a fi scos din tigăi în rafturi de sârmă. Pentru glazură, combinați zahărul, apa și vanilia cofetarilor; răspândit peste kringles.