Pecan-granola de nucă de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 640 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți zahăr brun ferm, unt, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Nucă De Cocos Pecan Granola, Pecan, nucă de cocos și Granola de cireșe, și Nucă De Cocos Arțar Pecan Granola.
Instrucțiuni
1
Gatiti primele 4 ingrediente la foc mediu intr-o cratita mare, amestecand continuu, pana se topeste untul. Se amestecă nuci pecan, nucă de cocos și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Nucă De Cocos
Unt
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați matzo farfel; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
3
Se întinde într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci, ușor unsă, căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
4
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor. Se amestecă stafidele și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
* Matzo farfel este matzo sfărâmat grosier. Dacă această rețetă nu este servită pentru Paște, pot fi înlocuite 1 până la 1 1/2 căni de ovăz obișnuit nefiert.