Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc dublu tăiate cu coajă de Pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1225 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, sare, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pecan-crusted cotlet de porc pentru două, Cotlete de porc cu coajă de Pecan, și Cotlete de porc cu coajă Pecan cu sos cremos de muștar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Condimentează Cotletele de porc pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De Porc
3
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline pe o farfurie și se întinde pecanele pe o altă farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați fiecare cotlet de porc în uleiul de măsline pentru a acoperi și apoi acoperiți ambele părți cu pecanele tocate pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cotlet De Porc
5
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați cotletul de porc și gătiți până când pecanii sunt maro deschis pe acea parte. Întoarceți cotletele în tigaie și introduceți-le în cuptor până când se atinge o temperatură internă de 165 grade F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Stropiți cotletele cu sos de grătar Ancho Chili Pepper și serviți imediat cu mult sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Încălziți un stoc mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați toate ingredientele și amestecați. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 1 până la 2 ore. Se strecoară sosul și se servește imediat sau se menține cald până este gata de utilizare.
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.