Pears Belle Helene
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., pere Belle Helene ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 2,94 USD pe porție. O porție conține 1044 calorii, 17g de proteine, și 52G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită zahăr superfin, ciocolată dulce-amăruie, smântână grea și suc de lămâie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere braconate cu sos de ciocolată și înghețată Vanillan {aka Poires Belle-h Circle}, Poire Belle Helene, și Perele H Croll Martini.
Instrucțiuni
Curățați, înjumătățiți și miez perele și presărați peste ele sucul de lămâie pentru a le împiedica să se decoloreze. Într - o tigaie largă de mică adâncime (în care perele se vor potrivi în 1 strat-altfel gătiți-le în loturi) puneți 1 1/4 căni de apă, zahărul și fasolea de vanilie, dacă utilizați. Aduceți la fierbere, amestecând din când în când pentru a vă asigura că zahărul se dizolvă, apoi coborâți ușor focul și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați extractul de vanilie, dacă utilizați.
Puneți perele în lichid, tăiați-le în jos și ridicați din nou focul, astfel încât siropul să fiarbă și perele să fie acoperite de acesta. Poate fi necesar să lingurați siropul. După aproximativ o jumătate de minut, reduceți focul, apoi acoperiți tigaia și fierbeți timp de 10 minute; întoarceți perele, acoperiți din nou tigaia și fierbeți încă 10 minute. Continuați braconajul până când perele sunt fierte și translucide; ar trebui să se simtă fragede (dar nu înmuiate) atunci când sunt străpunse. Este posibil să aibă nevoie de mai mult sau mai puțin timp de gătit - depinde de pere. Scoateți focul, păstrați-l acoperit și lăsați-l să se răcească.
Acum sosul de ciocolată: așezați ciocolata, ruptă în bucăți mici, într-o tigaie cu fund gros cu cafeaua și zahărul și topiți-o la foc mic, amestecând ocazional. Apoi se toarnă crema, amestecând în continuare, iar când este foarte fierbinte se toarnă într-o barcă încălzită sau într-un castron cu o ladă.
Pentru a servi, aranjați perele tăiate cu fața în jos pe o farfurie mare și turnați puțin sirop. (Orice sirop rămas se va păstra la frigider sau congelator și poate fi folosit pentru a turna peste mere sau alte fructe atunci când se fac plăcinte sau se sfărâmă. Puteți spăla păstaia de vanilie, ștergeți-o și puneți-o într-un recipient cu zahăr.) Oferta cu înghețată, sos și pistați, dacă este folosită, servită separat; permite clienților să se ajute singuri.