Pearl Oyster Bar prăjituri de Crab cu Ragout de porumb dulce
Pearl Oyster Bar Crab prăjituri cu Ragout de porumb dulce ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 180 de calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,88 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ouă, mazăre, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce, Supa de porumb dulce a lui Reitzer cu prăjituri de Crab Shiitake, și Prăjituri de Crab și porumb.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti prăjituri de crab, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați 2 linguri de roșii și carne de crab, aruncând ușor pentru a acoperi. Se amestecă 5 linguri pesmet. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Crabmeat
Tomate
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Umpleți o cană de măsurare de 1/4 cană cu amestec de crab pentru a forma 1 patty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
5
Scoateți din cupa de măsurare; repetați procedura cu amestecul de crab rămas pentru a forma 8 chiftele. Îndepărtați ușor patties în 2 linguri de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
6
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.