Pearl Oyster Bar prăjituri de Crab cu Ragout de porumb dulce

Pearl Oyster Bar prăjituri de Crab cu Ragout de porumb dulce
Pearl Oyster Bar Crab prăjituri cu Ragout de porumb dulce ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 180 de calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,88 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ouă, mazăre, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce, Supa de porumb dulce a lui Reitzer cu prăjituri de Crab Shiitake, și Prăjituri de Crab și porumb.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti prăjituri de crab, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați 2 linguri de roșii și carne de crab, aruncând ușor pentru a acoperi. Se amestecă 5 linguri pesmet. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrabmeatCrabmeat
TomateTomate
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Umpleți o cană de măsurare de 1/4 cană cu amestec de crab pentru a forma 1 patty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
5
Scoateți din cupa de măsurare; repetați procedura cu amestecul de crab rămas pentru a forma 8 chiftele. Îndepărtați ușor patties în 2 linguri de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
6
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați patties; gatiti 4 minute. Întoarceți chiftelele; înfășurați mânerul tigaiei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 450 timp de 5 minute sau până când prăjiturile se rumenesc și se încălzesc bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Pentru a pregăti ragout, aduceți 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați porumb și mazăre; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
MazăreMazăre
11
Se ia de pe foc; se amestecă 1 1/2 căni de roșii și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
12
Serviți ragout cu prăjituri de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista