Pearl Oyster Bar prăjituri de Crab cu Ragout de porumb dulce
Pearl Oyster Bar Crab prăjituri cu Ragout de porumb dulce ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 180 de calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,88 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ouă, mazăre, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce, Supa de porumb dulce a lui Reitzer cu prăjituri de Crab Shiitake, și Prăjituri de Crab și porumb.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti prăjituri de crab, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați 2 linguri de roșii și carne de crab, aruncând ușor pentru a acoperi. Se amestecă 5 linguri pesmet. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Umpleți o cană de măsurare de 1/4 cană cu amestec de crab pentru a forma 1 patty.
Scoateți din cupa de măsurare; repetați procedura cu amestecul de crab rămas pentru a forma 8 chiftele. Îndepărtați ușor patties în 2 linguri de pesmet.
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați patties; gatiti 4 minute. Întoarceți chiftelele; înfășurați mânerul tigaiei cu folie.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 450 timp de 5 minute sau până când prăjiturile se rumenesc și se încălzesc bine.
Pentru a pregăti ragout, aduceți 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați porumb și mazăre; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 1/2 căni de roșii și ingredientele rămase.
Serviți ragout cu prăjituri de crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.