Pear și uscate-Cherry Custard Crisp

Pear și uscate-Cherry Custard Crisp
Pear și uscate-Cherry Custard Crisp ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul desert. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 562 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 3 fani. Cap la magazin și ridica toate scop făină, nuci pecan, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pear și uscate-Cherry Custard Crisp, Pere și cireșe crocante cu sos de cremă de migdale, și Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați unt topit și extract de vanilie; se amestecă cu furculița până se formează aluat moale sfărâmicios. (Se poate face până la 6 ore înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
AluatAluat
1
Bateți ouăle într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateti in CR fra fra fra fra si vanilie. Cerneti in faina; bateți până se omogenizează. (Se poate face până la 6 ore înainte. Acoperiți și răciți; rewhisk înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Preîncălziți cuptorul la 375 euro F. Unt Generos 13x9x2-inch oval ceramic sau vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Combinați pere, cireșe și suc de lămâie într-un castron mare; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CireșeCireșe
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă făina, zahărul și coaja de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați la amestecul de pere și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
5
Transferați amestecul de pere în vasul pregătit, apăsând ușor cu spatula de cauciuc pentru a forma un strat uniform. (Se poate face cu până la 1 oră înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Se toarnă cremă uniform peste amestecul de pere. Folosind vârful degetelor, se sfărâmă topping uniform peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PerePere
7
Coaceți până când perele sunt fragede și toppingul este auriu profund, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista