Pear Tarte Tatin

Pear Tarte Tatin
Pear Tarte Tatin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 310 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ghimbir confiat, o farfurie bine condimentată, plăcintă și cremă plină de grăsime. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pear Tarte Tatin, Pear Tarte Tatin, și Pear Tarte Tatin.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de patiserie: cubați untul și așezați la temperatura camerei. Într-un castron mare separat, amestecați făina, zahărul și sarea. Folosiți-vă mâinile sau un tăietor de patiserie pentru a introduce untul în făină până când vedeți bucăți mici de unt de mărimea unui bob de mazăre. Se amestecă smântâna cu o furculiță. Formați aluatul într-o bilă și formați-l într-un disc. Înfășurați cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră înainte de rulare. (Vezi mai multe instrucțiuni aici:fără rețetă de crustă de plăcintă cu smântână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
În timp ce așteptați aluatul, pregătiți perele și caramelul în pașii 2 până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Pregătiți perele: curățați și înjumătățiți perele pe lungime. Rezervați o jumătate de pere pentru centrul tartei și tăiați jumătățile rămase încă o dată pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Miez sferturile de pere și jumătate. Pe măsură ce curățați și tăiați perele, așezați-le într-un castron și presărați niște suc de lămâie peste ele pentru a nu se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați bucățile de pere cu 2 lingurițe de zahăr și aruncați pentru a distribui zahărul și sucul de lămâie peste toate perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Topiți untul, adăugați zahăr în tigaie: topiți untul în tigaie din fontă la foc mediu. Rotiți untul astfel încât să acopere și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Presărați 2/3 cană de zahăr peste unt într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Așezați jumătatea perei unice, tăiată cu fața în sus, în centrul tigaiei. Ventilați sferturile de pere rămase, cu partea îngustă îndreptată spre centru, în jurul jumătății centrale de pere. Unghiul - le ca te duci ca pentru a se potrivi toate perele în. Încercați să minimalizați orice lacune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Gătiti ușor până când baza este caramelizată: readuceți tigaia la foc mediu și gătiți ușor, fără a amesteca perele până când amestecul de unt de zahăr capătă o culoare profundă de caramel, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se pune pe o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se presară cu nucșoară și ghimbir: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5
Presărați perele cu nucșoară rasă și ghimbir confiat tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Întindeți aluatul și aranjați peste pere în tigaie: Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Întindeți aluatul de patiserie la 11 inci dacă utilizați o tigaie din fontă de 9 inci și 12 inci dacă utilizați o tigaie de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați aluatul de patiserie peste pere și puneți ușor marginile în interiorul marginii tigaiei. Atenție, tigaia este încă fierbinte. Mi se pare că folosirea unei furculițe ajută la ușurarea aluatului în interiorul marginilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Așezați tigaia în cuptorul 375 F. F. (Pe foaia de copt pentru a prinde orice deversare) și reduceți focul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute până când patiseria este coaptă și rumenită frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați peste tigaie un vas de servire cu margini sau un vas de plăcintă pyrex sau ceramică. Purtând mănuși sau suporturi de cuptor groase, bine izolate, folosind două mâini pentru a ține vasul ferm peste tigaie, întoarceți-le, eliberând tarte tatin pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă CeramicăFormă De Plăcintă Ceramică
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Caramelul este fierbinte și lichid și se poate vărsa cu ușurință, așa că aveți grijă și lucrați rapid. Nu vă faceți griji dacă o parte din lichid se varsă, asigurați-vă că purtați mănuși de cuptor (sau mâneci lungi) și un șorț pentru a vă proteja în timp ce faceți flip-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
3
Întoarceți tarte în timp ce Tarte tatin este încă fierbinte, astfel caramelul nu va face tarte să se lipească de tigaie în timp ce o inversați. Perele probabil s-au mișcat puțin în flip-over, așa că rearanjați-le cu o furculiță (sunt fierbinți!) deci formează un model atractiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
5
Se servește cu puțină înghețată de vanilie sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Tarte Tatin. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista