Pear Souffl 6s

Pear Souffl 6s
Această rețetă servește 2. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 474 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pere bartlett—decojite, vin, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sufle de pere Taillevent cu napolitane de pere, Souffl de pere cu sos de ciocolată, și Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți două ramekine de 1 cană și pudrați-le ușor cu zahăr. Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, combinați vinul alb, apa și zahărul și aduceți la fierbere; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați perele și fierbeți la foc mic până când sunt foarte fragede, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Transferați perele într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Fierbeți lichidul de gătit cu pere la foc mare până când se reduce la 1/3 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Lăsați siropul de pere să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Între timp, într-o cratiță mică, gătiți piureul de pere la foc moderat, amestecând des până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Transferați piureul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Într-un castron mic din oțel inoxidabil, bateți gălbenușurile cu 1 lingură de sirop de pere redus. Puneți vasul peste o cratiță mică umplută cu 1 inch de apă care fierbe ușor și bateți constant până când gălbenușurile se îngroașă, aproximativ 2 minute. Răsturnați gălbenușurile de ou în piureul de pere și amestecați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți albușurile până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați 1 lingură de sirop de pere redus și bateți albușurile până devin lucioase; refrigerați siropul de pere rămas pentru o altă utilizare. Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați o treime din albușurile bătute în amestecul de piure de pere pentru a-l slăbi, apoi pliați în albușurile de ou bătute rămase doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Puneți amestecul de souffl în ramekinele pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Coaceți sufletele în centrul cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, sau până când sunt aurii și bine înălțate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Serviți sufletele imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista