Pear Phyllo Produse De Patiserie

Pear Phyllo produse de patiserie ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, nucșoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Produse De Patiserie Savuroase Phyllo, Produse de patiserie Phyllo cu nuci și miere, și Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' hanncha) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați pesmetul și zahărul brun într-un bol. Se amestecă bine; deoparte.
Combinați margarina topită și uleiul într-un alt bol. Se amestecă bine; deoparte.
Combinați zahărul granulat, scorțișoara, extractul de migdale și nucșoara într-un bol mare; amestecați bine.
Adăugați pere, afine și migdale; aruncați ușor pentru a acoperi.
Lucrând cu 1 foaie de fileu la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), periați ușor 1 foaie cu amestec de margarină. Stivați 1 foaie phyllo deasupra primei; ungeți ușor foaia superioară cu amestec de margarină. Repetați procedura cu oa treia foaie de phyllo, formând un teanc de 3 coli.
Se presara 2 linguri amestec pesmet peste partea de sus a stivei. Folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați stiva pe lungime în 3 (4 1/2-inch lățime) benzi.
Lingurați aproximativ 1/3 cană amestec de pere pe 1 capăt al fiecărei benzi phyllo. Îndoiți colțul din stânga jos peste amestecul de pere, formând un triunghi. Păstrați pliere înainte și înapoi în triunghi la sfârșitul benzii. Repetați procedura cu foile rămase de phyllo, amestec de margarină, amestec de pesmet și amestec de pere.
Așezați triunghiuri, cusături laterale în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la aur.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Notă: dacă afinele uscate nu sunt disponibile, înlocuiți coacăzele uscate sau stafidele.