Pear Phyllo Produse De Patiserie

Pear Phyllo Produse De Patiserie
Pear Phyllo produse de patiserie ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, nucșoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Produse De Patiserie Savuroase Phyllo, Produse de patiserie Phyllo cu nuci și miere, și Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' hanncha) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați pesmetul și zahărul brun într-un bol. Se amestecă bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Combinați margarina topită și uleiul într-un alt bol. Se amestecă bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Combinați zahărul granulat, scorțișoara, extractul de migdale și nucșoara într-un bol mare; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați pere, afine și migdale; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Lucrând cu 1 foaie de fileu la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), periați ușor 1 foaie cu amestec de margarină. Stivați 1 foaie phyllo deasupra primei; ungeți ușor foaia superioară cu amestec de margarină. Repetați procedura cu oa treia foaie de phyllo, formând un teanc de 3 coli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Se presara 2 linguri amestec pesmet peste partea de sus a stivei. Folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați stiva pe lungime în 3 (4 1/2-inch lățime) benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Lingurați aproximativ 1/3 cană amestec de pere pe 1 capăt al fiecărei benzi phyllo. Îndoiți colțul din stânga jos peste amestecul de pere, formând un triunghi. Păstrați pliere înainte și înapoi în triunghi la sfârșitul benzii. Repetați procedura cu foile rămase de phyllo, amestec de margarină, amestec de pesmet și amestec de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Așezați triunghiuri, cusături laterale în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Serviți cald sau la temperatura camerei.
12
Notă: dacă afinele uscate nu sunt disponibile, înlocuiți coacăzele uscate sau stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Coacăze UscateCoacăze Uscate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista