Pear Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 964 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, scorțișoară măcinată, pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pear Crisp, Pere și prune crocante, și Strudel De Pere Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați perele, apa și sucul de lămâie într-o tigaie de 8 x 8 inci. Într-un castron, combinați ovăzul, făina, zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
Zahăr
Apă
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Se toarnă untul topit și se amestecă pentru a face un amestec crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Întindeți toppingul uniform peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fructe
5
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute sau până când toppingul este crocant și rumenit.