Peanutty Petrecere Se Amestecă

Peanutty Petrecere Se Amestecă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Peanutty Party Mix. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 455 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 26. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, untul de arahide crocant, pungile de plastic resigilabile de dimensiuni de galon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Petrecere Mix, Petrecere Mix, și Petrecere Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați biscuiții graham, arahidele și stafidele; pus deoparte. Împărțiți zahărul cofetarilor între pungi; pus deoparte. Împărțiți zahărul cofetarilor între pungi; pus deoparte. Într-o cratiță grea la foc mic, gătiți și amestecați chipsurile de ciocolată și untul de arahide până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate GrosierBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate Grosier
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă peste amestecul de biscuiți graham; se amestecă până se acoperă bine. Împărțiți imediat amestecul între pungi; sigilați și agitați bine. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate GrosierBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate Grosier
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut rosul. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții26
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista