Peanutty Ciocolata Bomboane Cookie-Uri

Peanutty Ciocolata Bomboane Cookie-Uri
Această rețetă face 36 de porții cu 139 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de unt de arahide acoperite cu bomboane, alune, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-Uri Peanutty Candy Bar, Peanutty Candy Baruri, și Peanutty Unt De Arahide Ciocolata Chip Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru foile de cookie întunecate sau antiaderente). Pulverizați foile de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică doar până la umezire. Se amestecă bucățile de unt de arahide și arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Unt De ArahideUnt De Arahide
Amestec De TortAmestec De Tort
ArahideArahide
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite la o distanță de 2 inci pe foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 7 până la 10 minute sau până când marginile sunt setate și blaturile par uscate. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie. Se răcește complet. Magazin acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista