Peach Holiday Ham
Peach Holiday Ham ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 470 calorii, 61G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de piersici, șuncă, nectar de piersici și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nectar de piersici ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Condimentată ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea și excesul de grăsime din șuncă. Scor de grăsime pe șuncă într-un model de diamant.
Așezați șunca, cu partea grasă în sus, într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Se amestecă împreună conservele de piersici și următoarele 3 ingrediente; se toarnă amestecul uniform peste șuncă.
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru de carne introdus în șuncă înregistrează 140, lipind la fiecare 20 de minute. Scut cu folie după 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.