Peach-Brandy Chiller
Peach-Brandy Chiller este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 382 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coniac, căpșuni în sirop, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Găluște de piersici cu cremă de coniac, Tort de rachiu de piersici pentru # BundtBakers, și Brandy și condimente piersici conserve-Lisa Sizemore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree căpșuni într-un blender până se omogenizează. Împărțiți uniform piureul de căpșuni între 4 pahare înalte.
Puneți gheața în blender; adăugați piersici și următoarele 3 ingrediente. Procesați până la neted.
Se toarnă uniform amestecul de piersici peste piureul de căpșuni în pahare.
Gheață "caldă": gheața ușor topită amestecă o băutură mai bună, spune Ernie. El sugerează să lăsați gheața să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de utilizare. "Ar trebui să fie umed la atingere fără să se lipească de degete", explică el.