Peach & Ginger glazurate piept de rață Satay cu piersici la gratar

Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 317 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de coriandru, oțet de orez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, Miere la grătar și piept de rață glazurat cu Chile, și Piept de rață cu piersici prăjite și orez prăjit cu nucă-pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă usturoiul, 1 lingură de ghimbir proaspăt tocat și sosul de soia într-un castron mediu.
Combinați conservele, hoisina, oțetul, jalapeno și restul de 1 lingură de ghimbir proaspăt într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana la barbotare.
Scoateți rața din marinată, ștergând excesul. Suliți fiecare bucată pe lungime pe o frigăruie de bambus înmuiată în apă. Apoi filetați 4 felii de piersici în fiecare dintre cele 4 frigarui suplimentare. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă medie (350 până la 450 de grade). Grătar rață peste partea de căldură directă, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute.
Periați rața cu generozitate cu glazura și gătiți încă un minut sau două pe fiecare parte până când glazura clocotește și rața este gătită după bunul plac (temperatura interioară de 125 de grade pentru un roz roz).
Periați fiecare frigăruie de piersici cu generozitate cu o parte din glazură. Apoi gătiți piersicile pe partea indirectă a grătarului până se înmoaie unele (aproximativ 4 minute).
Periați mai multă glazură și mutați frigăruile pe partea de căldură directă pentru a se carameliza după bunul plac.
Scoateți piersicile din frigarui și așezați câteva felii pe o farfurie mică, cu un satay de rață deasupra.
Se ornează cu ceapă verde și coriandru (opțional).