Peach & Ginger glazurate piept de rață Satay cu piersici la gratar

Peach & Ginger glazurate piept de rață Satay cu piersici la gratar
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 317 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de coriandru, oțet de orez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, Miere la grătar și piept de rață glazurat cu Chile, și Piept de rață cu piersici prăjite și orez prăjit cu nucă-pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă usturoiul, 1 lingură de ghimbir proaspăt tocat și sosul de soia într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Combinați conservele, hoisina, oțetul, jalapeno și restul de 1 lingură de ghimbir proaspăt într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1
Scoateți rața din marinată, ștergând excesul. Suliți fiecare bucată pe lungime pe o frigăruie de bambus înmuiată în apă. Apoi filetați 4 felii de piersici în fiecare dintre cele 4 frigarui suplimentare. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă medie (350 până la 450 de grade). Grătar rață peste partea de căldură directă, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Periați rața cu generozitate cu glazura și gătiți încă un minut sau două pe fiecare parte până când glazura clocotește și rața este gătită după bunul plac (temperatura interioară de 125 de grade pentru un roz roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
1
Periați fiecare frigăruie de piersici cu generozitate cu o parte din glazură. Apoi gătiți piersicile pe partea indirectă a grătarului până se înmoaie unele (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Periați mai multă glazură și mutați frigăruile pe partea de căldură directă pentru a se carameliza după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Scoateți piersicile din frigarui și așezați câteva felii pe o farfurie mică, cu un satay de rață deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Se ornează cu ceapă verde și coriandru (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista