Rețeta Paula' s 'Hotter-N-Hell' Salsan este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 130 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Glisoare Mai Fierbinți Decât Iadul, Smoky, Picant Tomatillo Salsa Verde Aka Iadul Verde!, și Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.