Paula ' s Loaded Oatmeal Cookies

Paula ' s Loaded Oatmeal Cookies
Rețeta Paula ' s Loaded ovaz cookie-uri pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă face 42 de porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită făină, bicarbonat de sodiu, nuci și unt. Această rețetă este plăcută de 5 mâncăruri și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Paula ' s Loaded Oatmeal Cookies, Fursecuri Încărcate Cu Fulgi De Ovăz, și Fursecuri Încărcate Cu Fulgi De Ovăz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți 1 sau mai multe foi de biscuiți.Folosind un mixer electric, cremă împreună unt, scurtare și zahăr într-un castron până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Adăugați oul și bateți până când amestecul este de culoare deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt, ghimbirul, nucșoara, scorțișoara, cuișoarele și condimentul; se amestecă în amestec de cremă. Îndoiți fulgi de ovăz, stafide, nuci și vanilie, amestecând bine. Picătură cu lingurite rotunjite pe foaie cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
StafideStafide
VanilieVanilie
NuciNuci
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Cookie-uriCookie-uri
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Stropiți cu glazură de unt maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
GlazurăGlazură
7
Într-o cratiță mică încălziți untul la foc mediu până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Scoateți cratița de pe foc; se amestecă zahărul pudră cernut și vanilia. Se amestecă suficientă apă (2 până la 3 linguri) pentru a face o glazură de consistență stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Stropiți pe fursecuri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Prăjitură cu fulgi de ovăz în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista