Patty la grătar se topește cu ceapă sufocată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 408 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, sare, curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Patty la grătar se topește cu ceapă sufocată, Patty se topește cu ceapă la grătar, și Patty De Ceapă Înăbușită Se Topește.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele topite, cu excepția pâinii și a brânzei. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Refrigerați în timp ce gătiți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
În tigaie de 8 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă sare și piper; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 15 minute, întorcându-vă o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 buc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
4
Adăugați felii de pâine pe partea laterală a grătarului pentru ultimele 5 minute de grătar, rotind o dată, până când sunt ușor prăjite. Torturi de Top cu brânză. Acoperiți grătarul; gătiți aproximativ 1 minut mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Așezați chiftelele pe pâine; se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)