Patruzeci De Pui De Usturoi

Patruzeci De Pui De Usturoi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Patruzeci de pui de usturoi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,7 USD pe porție. O porție conține 461 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de bulion de pui, pătrunjel, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pui cu patruzeci de catei de usturoi, Pui cu patruzeci de catei de usturoi, și Pui cu patruzeci de catei de usturoi.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Puneți puiul, fierbeți până când carnea cade la os. Scoateți cât mai multe oase și cât mai multă piele doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Amestecați vermutul, cuișoarele de usturoi (nu curățați - le veți folosi pentru pâine), pătrunjelul și bulionul de pui. Reduceți căldura la minim și lăsați să fiarbă și reduceți aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
VermutVermut
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Se servește fierbinte cu felii de pâine. Ia usturoi moale și răspândirea pe pâine proaspătă ca 'unt de usturoi'. Yum!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista