Patru și douăzeci de mierle ' Egg ' n ' Grogg Pie

Patru și douăzeci de mierle ' Egg ' n ' Grogg Pie
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gingersnap crumb crust, nucșoară, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Patru Și Douăzeci De Mierle' Junipear Pie, Patru & Douăzeci Blackbirds' Negru Jos Lamaie Plăcintă, și Four & Twenty Blackbirds' Green Chili Chocolate Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta: în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu accesoriul lamei, măcinați fursecurile gingersnap în firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahărul, sarea și untul topit și pulsați doar pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Turnați firimiturile într-o tigaie neagră, de preferință metalică de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Răspândiți uniform pe fund, apoi creați un cerc de aproximativ 1 inch pentru a separa firimiturile pentru părți de firimiturile pentru Fund. Începeți să apăsați inelul exterior de firimituri uniform pe părțile laterale și în colțul (unde partea se întâlnește cu partea inferioară) a tigaiei. Apăsați firimiturile rămase uniform peste fund pentru a întâlni părțile laterale; folosiți o ceașcă cu fund plat pentru a netezi denivelările. Congelați până se solidifică, aproximativ 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Coaceți pe raftul cuptorului Central timp de 12 până la 14 minute, până când este parfumat și se întunecă ușor. Dacă crusta se prăbușește sau se fisurează în timpul coacerii, împingeți ușor firimiturile la loc, în timp ce sunt fierbinți, cu un prosop de bucătărie curat și pliat. În timp ce forma fierbinte cuptor, moistureproof crusta de periaj în partea de jos ușor cu spălare ou, dacă dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Coaceți încă un minut pentru a seta spălarea albușului de ou. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Puneți la frigider crusta timp de 10 minute înainte de umplere pentru a seta firimiturile la loc pentru a ușura umplerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Așezați coaja de pesmet pregătită pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați crema de brânză înmuiată cu zahărul, sarea, pasta de vanilie, nucșoara, ienibaharul, scorțișoara și cuișoarele până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Bateți ouăle pe rând, urmate de smântâna grea, romul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Miere De CitriceMiere De Citrice
11
Se amestecă până se combină bine.
12
Turnați cu grijă umplutura în coaja plăcintei; pentru a evita deranjarea crustei de firimituri, încetiniți fluxul turnându-l peste o racletă de cauciuc și lăsând umplutura să dribleze în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 40 până la 45 de minute, rotind 180 de grade când marginile încep să se fixeze, aproximativ 25 de minute prin coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
14
Plăcinta este terminată atunci când marginile sunt setate și centrul nu mai este lichid, dar încă destul de clătinat.
15
Aveți grijă să nu coaceți prea mult sau crema se poate separa; umplutura va continua să se gătească și să se stabilească după ce plăcinta este scoasă din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
16
Se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
17
Se servește ușor cald, la temperatura camerei sau rece.
18
Plăcinta se va păstra la frigider timp de 2 zile sau la temperatura camerei timp de 1 zi.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista