Patriotic Cookie Pops

Patriotic Cookie Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Patrioticul Cookie Pops. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 26. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați betty sugar cookie mix, lichid food color, paste food color și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați POP-Uri Patriotice, Budinca Patriotică Pops, și Poppin ' Patriotic Marshmallow Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, ouăle, untul și făina până se formează aluatul. Împărțiți aluatul în treimi. Nuanțați o treime din aluat cu culoarea roșie a alimentelor, frământând până se omogenizează complet. Repetați cu încă o treime din aluat și culoarea albastră a alimentelor. Tentă rămasă o treime din aluat cu culoarea alimentelor albe. Înfășurați fiecare porție de aluat în folie de plastic; refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 2 foi de prăjituri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Rulați fiecare culoare de aluat în bile de 26 (3/4 inci). Formați fiecare bilă în frânghie de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați câte 1 din frânghii roșii, albastre și albe împreună. Începând de la 1 capăt, Bobinați frânghiile pentru a face 2 prăjituri rotunde de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
5
Așezați 3 centimetri unul de celălalt pe foile de prăjituri. Introduceți 1 băț de acadea în partea de jos a fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când fundul este ușor auriu. Se răcește 5 minute; scoateți la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții26
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista