Patriotic Cookie Pops

Patriotic Cookie Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Patrioticul Cookie Pops. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 26. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați betty sugar cookie mix, lichid food color, paste food color și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați POP-Uri Patriotice, Budinca Patriotică Pops, și Poppin ' Patriotic Marshmallow Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, ouăle, untul și făina până se formează aluatul. Împărțiți aluatul în treimi. Nuanțați o treime din aluat cu culoarea roșie a alimentelor, frământând până se omogenizează complet. Repetați cu încă o treime din aluat și culoarea albastră a alimentelor. Tentă rămasă o treime din aluat cu culoarea alimentelor albe. Înfășurați fiecare porție de aluat în folie de plastic; refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 2 foi de prăjituri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Rulați fiecare culoare de aluat în bile de 26 (3/4 inci). Formați fiecare bilă în frânghie de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați câte 1 din frânghii roșii, albastre și albe împreună. Începând de la 1 capăt, Bobinați frânghiile pentru a face 2 prăjituri rotunde de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
5
Așezați 3 centimetri unul de celălalt pe foile de prăjituri. Introduceți 1 băț de acadea în partea de jos a fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când fundul este ușor auriu. Se răcește 5 minute; scoateți la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții26
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista